Tuinstraat 62 GRONINGEN

Tuinstraat 62 GRONINGEN

vraagprijs € 319.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 96 m2 -

vraagprijs

€ 319.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 319.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op steenworp afstand wonen van de gezellige binnenstad maar wel in een rustige en idyllische straat? Dat kan in deze leuke EENGEZINGSWONING met zonnige tuin en twee slaapkamers! In 2004 is de woning grondig verbouwd en voorzien van o.a. een betonnen vloer met vloerverwarming, nieuwe keuken en bijkeuken.

Zoek je in de zomer wat verkoeling, dan ben je met nog geen 4 minuten fietsen al bij het stadsstrand. Pak je toch liever even een terrasje in de binnenstad, dan is dat ook maar een paar minuten wandelen. Tevens zit het UMCG om de hoek, qua locatie zit je dus zeker goed aan de Tuinstraat. Parkeren kan achter de woning en via de achterom kom je direct in de tuin.

Indeling begane grond:

Entree met meterkast, via de entree kom je bij de eethoek waar een grote eettafel kan staan en de woonkamer met openhaard. De woonkamer beschikt over een schuifdeur naar de tuin die tevens veel licht biedt in de woonkamer.

Via de woonkamer kom je in de hal met de trap naar boven en het toilet met fonteintje. Deze hal leid weer naar de lichte keuken met veel opbergruimte en inbouwapparatuur waaronder; een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, oven en magnetron. Bijkeuken met witgoedaansluiting en deur naar de tuin/plaats.

Eerste verdieping: Boven vind je twee ruime slaapkamers van 9m2 en 15 m2 waarvan één beschikt over een deur naar een eventuele kledingkast/opbergruimte. De badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine en vaste wastafel.

Mocht je in de zomer nog meer willen genieten van de zon dan is er een dakterras te realiseren. De deur naar dit dakterras is al aanwezig op de overloop.

Bijzonderheden:

- CV-verwarmd, HR Remeha Quinta, bouwjaar 2004
- Vloerverwarming op de begane grond
- Parkeren in de straat (achter de woning), maar ook mogelijk in de nabij gelegen gemeentelijke autostalling
- mogelijkheid om een dakterras te realiseren.
- Achterste ramen van begane grond zijn voorzien van rolluiken.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen