Tweede Willemstraat 6 GRONINGEN

Tweede Willemstraat 6 GRONINGEN

vraagprijs € 149.500 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 83 m2 -

vraagprijs

€ 149.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 149.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

In de schitterende Herewegbuurt, gelegen op loopafstand van het station en het centrum van Groningen deze karakteristieke benedenwoning met tuin.

De woning is zeer geschikt voor kamergewijze bewoning door drie studenten. Er zijn drie apart te gebruiken ruimten van goed formaat, waardoor het object zonder ontrekkingsvergunning te gebruiken is. Ook is de ligging voor studenten zeer aantrekkelijk.

Indeling
Begane grond: Entree, lange gang met gemeenschappelijke te gebruiken keuken met recent geplaatst keukenblok (2009), voorzien van inbouwapparatuur oa: koelkast, vriezer, kookplaat en afzuigkap. Ook is er een wasmachine aansluiting. De badkamer is netjes en er is een separaat toilet.

Kamer 1 meet ca. 23 m2 met een grote hoogslaper (entresol van ca 5m2) en vaste bergruimte. Deze kamer biedt zicht op de straat en heeft hoge plafonds en een karakteristieke schouw.
Kamer 2 meet ca 23 m2, tevens met een hoogslaper (entresol ca. 5m2) en een mooie schouw en heeft uitzicht middels de grote raampartijen op de achtertuin.
Kamer 3 is gesitueerd in de aanbouw en is verdeeld over twee woonlagen van totaal ca 17m2, met een eigen zit/studeerkamer en een eigen slaapverdieping.

Door de karakteristieke eigenschappen, hoge plafonds, paneeldeuren, originele tegels en natuurlijk de schitterende ligging, zeker een bezichtiging waard!!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen