Van Brakelplein 14 a GRONINGEN

Van Brakelplein 14 a GRONINGEN

vraagprijs € 155.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 75 m2 -

vraagprijs

€ 155.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 155.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op een schitterende locatie en met prachtig uitzicht over het Van Brakelplantsoen kunt u wonen in een karakteristieke en ruime jaren ’30 bovenwoning, verdeeld over drie woonlagen.
De woning is goed onderhouden, voorzien van gedeeltelijk dubbelglas en cv verwarmd.

Het balkon en metselwerk is goed onderhouden en de vereniging is , ondanks dat er niet maandelijks gespaard wordt, wel heel actief!

Wij zouden u heel graag de foto’s van de binnenzijde laten zien, echter de hoeveelheid “atelier gerelateerde materialen” laten de mooie ruimten van de woning dan niet tot zijn recht komen.

Indeling:
Stenen buitentrap met opgang naar…..

Eerste Verdieping:
Entree, woonkamer (voorheen) en-suite met uitzicht op de Van Brakelvijver, aansluitend de keuken en deur naar balkon op het zuiden.

Tweede verdieping:
Overloop, deur naar een dakterras met uitstekende bezonning, toilet met fontein, er zijn twee slaapkamers van ca 12 en 10m2 en er is een badkamer met douche en vaste wastafel.

Derde verdieping:
Hier is een ruime etage met goede opbergmogelijkheden waar eenvoudig een kamer is te realiseren. Ook veel eigenaren kiezen er voor om vanuit de zolderetage een doorgang maken naar een dakterras. Met de benodigde toestemmingen kan deze gerealiseerd worden met een afmeting van ca3X4 met een ligging op het Zuiden.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen