Van Goghstraat 20 GRONINGEN

Van Goghstraat 20 GRONINGEN

vraagprijs € 199.500 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 90 m2 -

vraagprijs

€ 199.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 199.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

WORDT DIT UW UIZICHT ???????

WATERLIEFHEBBERS, OPGELET! DIT KOM JE NIET VAAK TEGEN, NAGENOEG IN HET CENTRUM GELEGEN EN TOCH EEN HEERLIJK VRIJE LIGGING EN PRACHTIG UITZICHT OVER HET OH ZO MOOIE REITDIEP!
WIE HIER KOMT KIJKEN, IS METEEN VERKOCHT........

DIT MODERNE EN ZEER LICHTE APPARTEMENT IS GESITUEERD OP DE EERSTE WOONLAAG (MOOISTE PLEKJE!) AAN DE ZUID-OOST KANT VAN HET GEBOUW DE TJALK EN HEEFT WERKELIJK VANUIT IEDERE KAMER UITZICHT OP HET WATER.
HET VERRASSEND RUIME BALKON VAN CA. 8 M2 IS GOED OP DE ZON GELEGEN (ZUID), OVERKAPT EN HEEFT EEN DOORLOPENDE MUUR WAARDOOR JE ER EIGENLIJK HET HELE JAAR DOOR WEL EVEN KUNT ZITTEN OM TE GENIETEN VAN HET STEEDS WISSELENDE PANORAMA.
DE VELE SCHEPEN, ROEIBOTEN, PLEZIERJACHTEN DIE DOOR HET REITDIEP VAREN, GEVEN EEN PERMANENT VAKANTIEGEVOEL. EEN STRENGE WINTER ZORGT VOOR een PRACHTIGE WINTERSE SFEER: SCHAATSERS!

GELUKKIG HEEFT DE ARCHITECT HET UITZICHT ALS UITGANGSPUNT GENOMEN EN IS DERHALVE NIET ZUINIG GEWEEST MET RAAMPARTIJEN EN EEN GROOT BALKON GESITUEERD AAN HET REITDIEP.

INDELING APPARTEMENT:

ENTREE, MOOIE L-VORMIGE GANG, PRACHTIGE ROYALE WOONKAMER MET TOEGANG NAAR BALKON, HALF OPEN LUXE KEUKEN VOORZIEN VAN VAATWASSER, COMBI-OVEN, KOELKAST, DESIGN AFZUIGKAP EN KOOKPLAAT (GAS OP GLAS), GROTE LADES EN VERRASSEND VEEL KASTRUIMTE,INPANDIGE BERGING/BIJKEUKEN MET CV-INSTALLATIE EN AANSLUITING WASMACHINE, 2 PRIMA SLAAPKAMERS,TOILET MET FONTEINTJE,RUIME BADKAMER MET LUXE DOUCHEHOEK, BAD, WASTAFEL EN DESIGNRADIATOR. HET SANITAIR IS VAN EEN HOOGWAARDIGE KWALITEIT. TEVENS IS ER EEN SEPARATE RUIME BERGING OP DE BEGANE GROND EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS.

HET COMPLEX HEEFT EEN GESLOTEN ENTREE, EEN LIFT, INTERCOMINSTALLATIE EN OVERKAPTE FIETSENSTALLING.

KORTOM,EEN UNIEKE KANS VOOR MENSEN DIE GRAAG RUSTIG WILLEN WONEN MET EEN FANTASTISCH, STEEDS WISSELEND EN LEVENDIG UITZICHT OVER WATER EN GROEN IN EEN GEHEEL GEMODERNISEERD APPARTEMENT OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM!

- SCHILDERWERK BINNEN VAN 2010
- CV VAN 2010
- KEUKEN VAN 2010
- BADKAMER VAN 2010
- TOILET VAN 2010
- WOONOPPERVLAKTE CA. 90
- BOUWJAAR 1995
- VOLLEDIG GEISOLEERD
- ACTIEVE VVE
- EIGEN PARKEERPLAATS
- VOORZIEN VAN LIFT


KENMERKEN:

- AAN WATER
- AAN VAARWATER
- PARKEERPLAATS
- VRIJE LIGGING
- VRIJ UITZICHT
- VOLLEDIG GEISOLEERD
- BALKON ZUID

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen