Van Ketwich Verschuurlaan 205 GRONINGEN

Van Ketwich Verschuurlaan 205 GRONINGEN

vraagprijs € 95.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 78 m2 -

vraagprijs

€ 95.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 95.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Licht en ruim bemeten 4-kamer HOEKAPPARTEMENT, zeer gunstig gelegen, op de tweede woonlaag met twee balkons op ochtend en avondzon en een ruime berging in het souterrain.

Zeer nabij vindt u de uitvalswegen A7 en A28, en u heeft de gemakken in de buurt van Winkelcentrum Van Lenneplaan, Overwinningsplein en natuurlijk het sfeervolle centrum van Helpman. Ook is op korte fietsafstand het centrum van de stad te bereiken en niet te vergeten het recreatiegebied Hoornsemeer.

De woning wordt u aangeboden voor een scherpe prijs en verdient het om naar uw eigen inzicht gemoderniseerd te worden. Kortom, maak het zo mooi u wilt, in uw eigen stijl!!

Indeling:
Op de begane grond vindt u een afgesloten entree met intercom, brievenbussen en trapje naar souterrain, waar een prima berging is.
Slechts twee trapjes op en….
Entree appartement, ruime hal met meterkast (3 groepen), een heerlijke ruime woonkamer met zij-raam. De kamer meet 37m2(!) en is verdeeld in een voorkamer van 25 met plaats voor een woongedeelte en een eethoek en toegang tot ruim balkon en er is een achterkamer, afgescheiden middels een glaswand, van bijna 12m2.. Er zijn twee ruime slaapkamers van resp.9 en 9,5m2.De gesloten keuken biedt toegang tot een balkon op middagzon De voorzieningen badkamer met douche en wastafel en het toilet zijn zeer eenvoudig.

Kortom: veel ruimte op een schitterende plek.....de uitdaging waard!!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen