Van Ketwich Verschuurlaan 78 GRONINGEN

Van Ketwich Verschuurlaan 78 GRONINGEN

vraagprijs € 197.500 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 100 m2 -

vraagprijs

€ 197.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 197.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Royaal wonen in een licht en recent compleet gemoderniseerd appartement, met modern wooncomfort, een eigen inpandige parkeergarage en separate berging.
Het appartement met ruime balkons aan beide zijden is gelegen op de derde en tevens hoogste woonlaag met een zeer royale vliering op de vierde woonlaag, waar veel bergruimte is.

De situering op een hoek, geeft extra privacy.

In de gewilde wijk Helpman met mooie lanen, goed winkelbestand en uitstekende voorzieningen en uitvalswegen kunt u wonen in een schitterend en uitstekend onderhouden complex met elan! Het betreft een gemeentelijk monument, ontworpen door Van Wissen en in 1953 gebouwd, dat met zorg in stand gehouden wordt.

Indeling:
Begane grond: garage van ca. 16 m2 met aangrenzende berging ca. 9m2, een centrale entree van het appartementencomplex met intercom, portiek en stijlvol trappenhuis.

Derde verdieping: entree appartement, hal, toilet, een schitterende moderne keuken, voorzien van strakke afwerking met mooie inbouwapparatuur o.a.: stoom-oven, combi magnetron, grote koelkast, 3 laden vriezer en vaatwasser. De keuken heeft een mooie hoogglans afwerking en is voorzien van apothekerskast en brede laden. Vanuit de keuken is een balkon bereikbaar aan de ochtendzon zijde.

De woonkamer (voorheen 2 kamers), van bijna 40m2, is gesitueerd over de breedte van het appartement, waardoor veel lichtinval en vanuit de hele woonkamer een prettige ruimte beleving. Het brede balkon is op de middagzon zijde. Er zijn twee slaapkamers van ca. 16 m2 en 13m2 zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer biedt een ruime douche en dubbel wastafelmeubel.

In 2014/2015 zijn de volgende zaken vernieuwd:
Keuken, mooie PU-vloeren, meterkast, stucwerk en er is dubbelglas vervangen.

Kortom, als u op niveau wilt wonen bent u welkom voor een bezichtiging.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen