Wegalaan 13 GRONINGEN

Wegalaan 13 GRONINGEN

vraagprijs € 247.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 99 m2 -

vraagprijs

€ 247.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 247.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

DE IDEALE GEZINSWONING IN EEN AUTOLUW HOFJE

Kom binnen bij jouw nieuwe gezinswoning aan de Wegalaan 13. De woning ligt in een autoluw stukje van de Wegalaan. Parkeren kan met een parkeervergunning aan de Wegalaan of in een van de omliggende straten. De Wegalaan ligt achter de Pleiadenlaan met een goede busverbinding en vlakbij de ringweg. Paddepoel kent daarnaast vele voorzieningen zoals winkels en scholen.

INDELING

Vanuit de fijne voortuin kom je binnen in de hal met toegang tot het toilet (voorzien van fonteintje), trap naar boven en de deur naar de heerlijk ruime woonkamer met open keuken van 33 m². Zowel voor als achter grote raampartijen met veel lichtinval. Aan de achterzijde bevindt zich de strakke keuken (2017) voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je toegang tot de multifunctionele bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit deze ruimte bereik je ook de tuin met praktische overkapping. Deze diepe achtertuin ligt op het zuidoosten en is daardoor heerlijk zonnig. Achterin de tuin is nog een handige berging.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers van 5 m², 6 m², 8 m² en 11 m². Daarnaast is op deze verdieping ook de ruime badkamer, welke is voorzien van wastafel, douche, toilet en separaat ligbad.

Middels de vaste trap kom je op de tweede verdieping waar je direct verrast wordt door de grote dakkapel. Deze dakkapel is geplaatst in 2014 en voorziet de verdieping van veel lichtinval. Op de overloop is een fijne studeerhoek. Daarnaast is op deze verdieping nog een ruime vijfde slaapkamer aanwezig. Vanwege de nettohoogte wordt deze ruimte niet meegenomen in het woonoppervlakte, hier komt dus nog ruim 9 m² bij! Op de tweede verdieping is daarnaast veel bergruimte en een berging met de CV ketel.

Neem snel contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak om deze leuke woning te bekijken.

BIJZONDERHEDEN

- Kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Er wordt binnenkort nog 8 zonnepanelen aangebracht met een verwachte opbrengst van 2.875 kWh per jaar
- Energielabel is nu nog een C, maar wordt aangepast naar een B label.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen