Wester Badstraat 24 GRONINGEN

Wester Badstraat 24 GRONINGEN

vraagprijs € 295.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 70 m2 -

vraagprijs

€ 295.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 295.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

LEUKE SCHIPPERSWONING IN DE GELIEFDE BADSTRATENBUURT

Deze sfeervolle schipperswoning op loopafstand van het centrum heeft de afgelopen jaren veel onderhoud gehad en is helemaal klaar voor nieuwe bewoners. Met een gezellige woonkamer met houtkachel, leefkeuken, zonnige stadstuin, 2 slaapkamers en een badkamer met bad en douche is dit misschien wel jouw droomhuis!

VERKOPER AAN HET WOORD
De Badstratenbuurt is een klein dorp in de stad. De karakteristieke woningen langs het woonerf geven een sfeervol straatbeeld in alle seizoenen. Op zaterdagochtend lopen we naar de markt om lekkere dingen te halen voor het weekend. Met de COOP en de avondwinkel om de hoek om nog even snel een last minute boodschap te doen bij onverwachte gasten. Ons huis is door zijn centrale plek een welkom geweest voor veel vrienden en familie. Samen aan tafel in de eetkeuken, of onder de druif in de tuin hebben we genoten. Voor ons is het door gezinsuitbreiding tijd om een volgende stap te maken. We zullen het huis en de buurt gaan missen.

INDELING
Kom binnen bij Wester Badstraat 24, een karakteristieke schipperswoning die in de loop der jaren volledig is gemoderniseerd. Vanuit de hal bereik je de fijne woonkamer met houtkachel en open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, afzuigkap, vaatwasser en oven. Verder zijn op deze verdieping een bijkeuken, separaat toilet en nette badkamer voorzien van wastafel, douche en bad te vinden. Aan de achterzijde openslaande deuren naar de fraai aangelegde stadstuin met berging. Hier heb je bijna de hele dag zon door de lage bebouwing in de Badstratenbuurt.

Middels de open trap kom je op de eerste verdieping waar twee slaapkamers van ca. 7 en 9 m² zijn. De kamer aan de voorzijde beschikt over een stenen dakkapel. De kamer aan de achterzijde heeft een lichtstraat (2018) en een extra dakraam (2022). Beide slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast.

De locatie van deze schipperswoning is met recht ideaal te noemen. De Badstratenbuurt heeft vele voorzieningen op loopafstand en ligt dichtbij het Stadspark. De binnenstad en het centraal station bereik je te voet binnen enkele minuten. Wil je de stad uit? Binnen enkele minuten zit je op de A7 of A28.

Zie jij jezelf hier al wonen? Bel snel om deze leuke schipperswoning te komen bekijken!

BIJZONDERHEDEN
- Volledig dubbel glas;
- Dakisolatie;
- Schilderwerk buiten 2023;
- Nieuwe (groene) platte daken (2021);
- Nieuw voegwerk 2020;
- CV ketel 2015;
- Energielabel D 2015 (voor verduurzaming);
- Aanvaarding in overleg.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen