Wilkemaheerd 105 GRONINGEN

Wilkemaheerd 105 GRONINGEN

vraagprijs € 189.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 75 m2 -

vraagprijs

€ 189.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 189.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op zoek naar een EENGEZINS(TUSSEN)WONING verdeeld over drie woonlagen met voortuin, achtertuin en een ruime stenen berging? De woning zal wat gemoderniseerd worden, maar biedt veel mogelijkheden. Het staat leeg en kan snel aanvaard worden.

Gelegen aan de rand van de wijk (kant van Zuidwolde) en nabij goede winkelvoorzieningen en scholen. De achtertuin en berging grenst aan een speelveld en dat maakt het een ideale gezinswoning.

Indeling begane grond:

Entree, ruime hal, meterkast, een keurig toilet met fontein en er is een tuingerichte woonkamer met trapkast. De kamer biedt ruim plaats voor een royale zithoek en eetopstelling en er is veel lichtinval. Aangrenzend is de keuken met een royaal keukenblok, in hoek opstelling, uitgevoerd in een lichte kleurstelling met enige inbouwapparatuur.

Indeling eerste verdieping:

Overloop, drie slaapkamers met laminaatvloeren en lichte wanden. De badkamer is in een keurige staat en voorzien van douchecabine met massagedouche, wastafel meubel en zwevend toilet.

Indeling tweede verdieping:

Middels een vaste trap te bereiken zolderetage, waar een prima ruimte is om een kamer te realiseren van ca 15 m2. Ook is er de CV opstelling met Vaillant combiketel uit 2005.

De woonoppervlakte geeft nu circa 75 m2 aan, waarbij de woonoppervlakte van de tweede verdieping niet is meegenomen, aangezien er er nu een te kleine dakraam aanwezig is. Dit is eenvoudig op te lossen door een grotere formaat te plaatsen. De totale woonoppervlakte van het woonhuis zou dan op circa 90 m2 komen.

Bijzonderheden:

- Mooi gelegen woning met 3 slaapkamers en mogelijkheid voor 4e;
- gelegen aan de rand van de wijk met wandelmogelijkheden in de buurt (Noorddijk en Beijumerbos);
- De woning komt in aanmerking voor €10.000,- subsidie "Verduurzaming en Verbetering Groningen" (https://www.snn.nl/particulier/subsidie-verduurzaming-en-verbetering-groningen-eu-10000)

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen