Zaagmuldersweg 684 GRONINGEN

Zaagmuldersweg 684 GRONINGEN

vraagprijs € 129.500 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 63 m2 -

vraagprijs

€ 129.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 129.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op ideale locatie, op loopafstand van het stadsentrum van Groningen en het UMCG gelegen 3-KAMERAPPARTEMENT met BALKON en inpandige BERGING. Dit monumentale complex ligt op de bovenste (9e) verdieping en heeft een fantastisch uitzicht over de stad! Met twee slaapkamers, een zonnig balkon en alle voorzieningen om de hoek, maakt deze woning zich geliefd bij veel starters en ouders die voor studerende kinderen of als belegging willen kopen!

INDELING BEGANE GROND:
Entree via een ruime met intercom beveiligde portiek, ruime halpartij met 2 liftinstallaties en toegang tot de inpandige berging.

INDELING APPARTEMENT:
Entree, hal met toilet, woonkamer van circa 21m2 met balkon op oosten, slaapkamer van circa 8m2 en van circa 12m2, nette doucheruimte met wastafel, eenvoudige keuken met ruime inloopkast waarin o.a. de aansluiting voor de wasmachine. Volop vaste kastruimte en bergruimte.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
Het gehele complex wordt onderhouden door een actieve vereniging van eigenaren, maandelijks wordt ongeveer € 140,00 betaald voor reservering groot onderhoud, verzekeringen, schilderwerk, verlichting, onderhoudscontracten, schoonmaak etc. Verwarming is door middel van blokverwarming, hiervoor wordt een voorschot betaald van ca € 75,00 per maand.
Warmwater vindt plaats door een elektrische huurboiler.

RIJKSMONUMENT:
Het complex is rond 2006 door de gemeente aangewezen als een jong-rijksmonument;
Motivatie hierbij was dat het complex als een van de eerste hoogbouw appartementencomplexen in Groningen is gebouwd.

LIGGING:
De ligging is heel handig: tegen de noordelijke stadswijk Korrewegwijk, nog net aan de rand van de Oosterparkwijk op 5 minuten fietsen van de binnenstad, op 10 minuten fietsen van het Zernike complex enne… Een supermarkt om de hoek. Houdt u niet van fietsen ? de bus stopt voor de deur.

NIEUWBOUW:
De omgeving van de Zaagmuldersweg is in ontwikkeling, vlakbij het complex zijn aan de Zaagmuldersweg op de lokatie van het oude FC-Groningen Stadion luxe koopwoningen ontwikkeld, maar de belangrijkste ontwikkeling ligt net aan de achterzijde van het complex: aan het Wielewaalplein. Hier heeft woningstichting Lefier recente een nieuw winkelcentrum ontwikkeld met een grote supermarkt, een parkeerdek op het dak van deze supermarkt en een woontoren voor jongeren.

NADERE INFO:
- bouwjaar: 1954 - 1955
- vloeroppervlak: ca 63 m2
- inhoud: ca 200m3
- deels voorzien van kunststof kozijnen
- aanvaarding: in overleg

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen