Zwarteweg 6 GRONINGEN

Zwarteweg 6 GRONINGEN

vraagprijs € 248.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 40 m2 -

vraagprijs

€ 248.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 248.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

KLAAR VOOR EEN NIEUW AVONTUUR!
Zoek je een levendige plek om te wonen, midden in het kloppende hart van de Noorderplantsoenbuurt met de grootste achtertuin, het Noorderplantsoen direct om de hoek! Deze volledige nieuw gebouwde woning is perfect voor starters op de woningmarkt die dol zijn op het bruisende stadsleven. Laat je verrassen door het moderne comfort en de unieke architectuur van deze woning!

WAT MAAKT DIT HUIS ZO SPECIAAL
Nieuwbouw: Stap binnen in een gloednieuw huis, ontworpen voor het moderne leven.
Onder architectuur gebouwd: Elk detail is zorgvuldig ontworpen door een jong en dynamische architectenbureau.
Gasloos: Milieubewust wonen is hier vanzelfsprekend - geen gasaansluiting nodig!
Energielabel A+++: Geniet van een energiezuinige woning met lage kosten en een groen hart.

EEN THUIS VOL CREATIVITEIT EN STIJL
Stel je voor: je opent de deur en wordt verwelkomd door een instapklare en strak afgewerkte ruimte. De woonkamer ademt een moderne, maar minimalistische sfeer. De luxe keuken voor de culinaire ontdekkingen, met strakke lijnen en hoogwaardige apparatuur die zelfs de meest veeleisende chef-kok zal bekoren.

In de slaapkamer vind je rust en sereniteit, een oase van kalmte in de bruisende stad. De badkamer is een stijlvol toevluchtsoord, waar luxe en comfort samenkomen in een perfecte harmonie.

ONTDEK DE PERFECTE LIGGING
Een hapje eten of een gezellige borrel? Eetcafe Zondag en het hippe veganistisch restaurant Mahalo zitten op steenworp afstand. Even ontspannen na een drukke dag? Met het Noorderplantsoen als je achtertuin, bevind je je op een van de meest idyllische locaties in Groningen. Niet alleen heb je direct toegang tot dit prachtige park, maar ook alle voorzieningen liggen op loopafstand van de woning. Talloze gezellige horecagelegenheden, eetgelegenheden, een supermarkt en het bruisende centrum van Groningen bevinden zich om de hoek. Dit is de perfecte plek om te genieten van sfeervol wonen met modern comfort in een geliefde omgeving in Groningen!

Wat betreft scholing en studie zit je hier ook goed, het universiteitscomplex bevindt zich op korte afstand van de woning. De Noorderplantsoenbuurt/Oranjebuurt is een levendige wijk, met een mix van jonge gezinnen, studenten en ouderen: er is voor ieder wat wils.

KLAAR OM TE WONEN?
Dit huis is meer dan alleen een woning - het is een lifestyle. Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets bijzonders. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak van deze droom jouw nieuwe realiteit!

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Zwarteweg 6

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy