B. Kuiperweg 20 TEN POST

B. Kuiperweg 20 TEN POST

vraagprijs € 199.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 85 m2 -

vraagprijs

€ 199.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 199.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op schitterende stand en ruim perceel van 2582m2, landelijk aan de Ten Poster AE gelegen sfeervolle woonboerderij met prachtige schuurruimte van ca 225m2 en een fraai aangelegde tuin.

Dit unieke woonhuis, met een prachtig uitzicht, is uitstekend geschikt voor mensen met behoefte aan ruimte voor bijvoorbeeld een hobby, maar ook zijn er goede mogelijkheden voor een kleinschalig bedrijf aan huis. De verzorgd aangelegde tuin, met een grote diepe vijver van 5x2 meter is een heerlijke “oase” voor het zomerse buitenleven.

De woning is gelegen aan de rand van Ten Post en heel centraal gelegen tussen Groningen en Delfzijl. Vanaf de steiger kunt met een boot via het Damsterdiep heel Nederland bereiken. Het levendige dorp Ten Post heeft een sportvereniging (o.a. voetbal), een basisschool en een actieve dorpsvereniging.

Indeling:
De voordeur bevindt zich in de grote schuur. Dan loopt u door de schuur naar het voorhuis en u komt binnen in de keuken, voorzien van basic inrichting met veel kastruimte. Er is een nette doucheruimte met toilet.
De woonkamer meet 19m2 en is gedeeltelijk voorzien van een “opkamer” met daaronder een kelder van 6m2 met stahoogte, aangrenzend is er de tuinkamer van 13m2, waar u een geniet van een weids uitzicht.
Op de begane grond is de slaapkamer van ruim 16m2 met een wastafel.

Verdieping:
Er is een grote zolderetage, waar ook de cv-ketel staat. Deze ruimte is eenvoudig te verdelen in 2 slaapkamers van resp. 3,0x3,30 en 3,0x3,0 meter.
In 2015 zijn er zonnepanelen geplaatst op het dak van de schuur.

Laat u verrassen door de mogelijkheden, de sfeer en het heerlijke plekje.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen