Kastanjelaan 29 GRONINGEN

Kastanjelaan 29 GRONINGEN

vraagprijs € 299.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 127 m2 -

vraagprijs

€ 299.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 299.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op een mooie locatie nabij voorzieningen staat deze ruime en speels ingedeelde eengezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers!

Deze woning heeft alles wat je zoekt, een ruime en speelse indeling op de begane grond, moderne open keuken met kookeiland en meerdere buitenruimtes. Daarnaast is de ligging ideaal ten opzichte van het stadscentrum, het Noorderstation en het Noorderplantsoen. Tel daar ook nog eens de nabijgelegen uitgebreide voorzieningen van de wijken Selwerd en Paddepoel bij op en je hebt het perfecte plaatje.

Indeling begane grond:

Entree/hal met meterkast en toilet, vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met een moderne open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een kookeiland met quooker, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een kastenwand met koelkast, koffiezetapparaat, combi- magnetron, oven en veel kastruimte. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de kleine, maar fijne bijkeuken. Ideaal voor extra bergruimte. In de woonkamer bevindt zich de trap naar de eerste verdieping, dit geeft deze toch al leuke woning een speelse indeling en zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel.

Indeling eerste verdieping:

Overloop, 2 slaapkamers aan de voorzijde van 8m2. Via de linker slaapkamer aan de voorzijde heb je toegang tot het fijne dakterras van circa 7m2 gelegen op het zuidwesten. De gang is voorzien van een grote spiegel wat een mooi ruim effect geeft. Aan de achterzijde de badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en vaste wastafel, welke tevens toegang geeft tot de grootste slaapkamer van 12m2.

Indeling tweede verdieping:

Overloop, bergkast voor de HR combiketel en witgoedaansluiting, 2 slaapkamers van 8m2. De schuine daken met authentieke balken zorgen voor een gezellige en knusse sfeer. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot een heerlijke en besloten loggia van 7m2.

De achtertuin is gelegen op het oosten en is 25m2. De voortuin met klassiek sierhek is gelegen op het westen waarbij je nog lang kan genieten van de avondzon. Achterin de verzorgde tuin is een stenen fietsenberging met elektrische garagedeur aanwezig van 10m2. Er is een achterom aanwezig met daarachter een speeltuintje voor de kinderen.

Bijzonderheden:

- Uitstekende ligging t.o.v de binnenstad, Noorderstation, Zernikecomplex en winkelvoorzieningen;
- voorzijde voorzien van kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding;
- voorzien van dubbel en triple isolatieglas aan de voorzijde;
- Houtwerk en kozijnen aan de achterzijde van de woning zijn recent geschilderd;
- Zee van ruimte verdeeld over drie woonlagen;
- Dakterras en loggia aanwezig;
- Toegang vrijstaande berging geschikt gemaakt voor motoren en voorzien van elektrische garagedeur.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen