Regattaweg 224 GRONINGEN

Regattaweg 224 GRONINGEN

vraagprijs € 339.500 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 88 m2 -

vraagprijs

€ 339.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 339.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Wonen met zicht over het water op het centrum van de stad, uniek!!

Je bent welkom om kennis te maken met dit lichte en comfortabele appartement welke is voorzien van een eigen berging en eigen parkeerplaats onder de carport.

Gelegen in de markante Tasmantoren op de eerste verdieping, heb je vanuit de woonkamer direct zicht op het water. Je ziet hier de schepen door de viersprong zwaaien van het Van Starkenborghkanaal, het Winschoteriep, het Eemskanaal, en richting de Oosterhaven. Een unieke waterbeleving.

Het jong gebouwde complex heeft veel te bieden. Naast een strakke en moderne vormgeving is er een fijn woonklimaat met goede isolatie en ventilatie en een zeer comfortabele vloerverwarming en vloerkoeling. Verder is er een wellness ruimte aanwezig met zwembad, sauna en fitnessapparaten, welke voor bewoners van de Tasmantoren onbeperkt te gebruiken is.

Indeling:
Centrale imposante hal met intercom en lift en de toegang tot de “community tuin”, hier kun je lekker ontspannen aan het water. Vanuit deze hal is ook de fitnessruimte met sauna en het zwembad te bereiken.
Eerste verdieping:
Entree appartement, hal, meterkast en een keurig toilet met fontein. De woonkamer is voorzien van een grote glazen pui met openslaande raampartijen en een schitterend uitzicht. Deze ruime kamer van 24m2 is geheel in te richten als zitkamer doordat er een separate woonkeuken is van 14m2.

De keuken is voorzien van een keurig keukenblok met complete inbouwapparatuur en uitgevoerd in een moderne kleurstelling. Er is plaats voor een grotere eettafel en vanaf de eettafel wederom een mooi uitzicht.
Er zijn twee grote slaapkamers van resp. 10m2 en 13m2 waarvan een met een praktische bergruimte annex wasruimte van 3m2.

Met een strakke en keurige afwerking is het een zeer fraai appartement, welke met bijna alle vertrekken gericht is op de middag en avondzon. De “masterbedroom” is aan de schaduwzijde gesitueerd welke in de zomermaanden lekker koel blijft.

Je bent van harte welkom om kennis te maken met dit comfortabele en unieke appartement!

Bijzonderheden:
- Eigen parkeerplaats
- Berging is apart bijgekocht en wordt meegeleverd
- Actieve vve met goede onderhoudsvisie
- Bijdrage € 179,54 per maand
- Geheel geïsoleerd, A label
- Vloerverwarming en vloerkoeling in het gehele appartement aanwezig.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen