Sabotagelaan 3 GRONINGEN

Sabotagelaan 3 GRONINGEN

vraagprijs € 389.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 90 m2 -

vraagprijs

€ 389.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 389.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Schitterende, geheel gelijkvloerse bungalow, met grote kamers, moderne voorzieningen, een heerlijke zonnige voor- en achtertuin en dan ook nog gelegen tegen de binnenstad van Groningen.

Ben je opzoek naar een comfortabele en lichte levensloopbestendige woning? Dan ben je van harte welkom om een kijkje te nemen.

De eigenaresse stelt deze prachtige woning aan je voor…..
Graag neem ik je mee in de sterke punten van deze woning in de hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik. Als je de wijk in rijdt dan valt je misschien al op dat het ruim opgezet is. Het verbaast me elke keer weer hoe dichtbij de stad er zo’n fijn rustig wijkje ligt.

In een kwartiertje loop je naar de stad en zie je de A-kerk en gezellige vismarkt verschijnen. Mocht je het groen op willen zoeken, dan loop je het stadspark in. Je zit direct in het mooie gedeelte, zoals het pad achter de weide met Schotse Hooglanders. In de 2 jaar dat ik hier woon is het nog nooit voor gekomen dat ik niet voor de deur kon parkeren.

Als je de voortuin (zuidwesten) van de woning betreedt dan zie je links een royale zithoek tegenover de appelboom. Zo rond september kun je ze plukken en eten. Rechts zie je een zitje, hier kun je hoog zomer tot 1930 heerlijk knus en privé van de zon genieten.

Als je de woning binnenkomt dan zie je een grote vaste kastenwand waar zaken als kapstok, wasmachine (is voor jou, is een minder diep model zodat het precies in de kast past), ketel e.d. in weg gewerkt zijn. Opgeruimd staat netjes. Aan de voorzijde is een eetkeuken, in deze ruimte en met deze keuken kun je een fijne avond met vrienden en familie doorbrengen. Vanuit de woonkamer, waar een heerlijke ruime zithoek is kijk je op het groen in en om de achtertuin, toegankelijk middels de schuifpui. De achtertuin is net als de voortuin in 2022 aangelegd en bevat verschillende zitjes. Daarnaast zijn er kleurrijke planten waar de vlinders dol op zijn. Als je iets hoort ritselen ‘s avonds laat, we hebben hier ook wel eens een egeltje op visite. De grootste slaapkamer grenst ook aan de achtertuin. Een ruime kledingkast blijft voor je achter. Aan de voorzijde is een fijne logeer of werkkamer met veel licht en zicht op de voortuin.

De gehele woning is voorzien van een huiselijke massief houten vloer. De raambekleding is neutraal en nog geen 2 jaar oud, omdat het op maat is voor deze woning blijft dat voor je hangen. Niet onbelangrijk, het dak is rond 2012 goed geïsoleerd, zowel de zomers als de winters zijn behaaglijk.

Zou ik met mijn nieuwe liefde niet samen een fijn huis nabij de Drentse bossen hebben gekocht had je me hier met geen stok weg gekregen! Ik wens jou dezelfde blijdschap bij deze woning

Bijzonderheden:
Het woonoppervlak is 90m2
Er is dakisolatie en deels HR++ glas.
Woning met energielabel C
Zeer toegankelijke en geheel gelijkvloerse bungalow
Sfeervolle en fraai aangelegde tuin met mooie beplanting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen