Saffierstraat 47 GRONINGEN

Saffierstraat 47 GRONINGEN

vraagprijs € 279.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 125 m2 -

vraagprijs

€ 279.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 279.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

DE IDEALE GEZINSWONING

Kom binnen in jouw nieuwe thuis aan de Saffierstraat 47. Deze ruime eindwoning is voorzien van een lichte woonkamer, 4 slaapkamers, moderne badkamer en een fijne tuin met extra berging. Perfect gelegen in een autoluw stukje met een speeltuin voor de deur en toch alle voorzieningen en uitvalswegen op steenworp afstand.

INDELING

Vanuit de ruime entree heb je toegang tot een modern toilet met wandcloset en fonteintje; meterkast; trap naar de verdieping en toegang naar de ruime woonkamer (circa 31 m²) en de dichte keuken (circa 9 m²). De nette keuken komt uit 2005 en is voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap. De separate koel-vriescombinatie blijft achter. Vanuit de keuken is ook de ruime achtertuin gelegen op het noordwesten te bereiken. De woning beschikt tevens over een stenen berging van ca. 10 m² in de tuin.

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers (9, 13 en 17 m²), waarvan de grootste twee slaapkamers tevens zijn voorzien van handige inbouwkasten. Op de overloop is ook een ruime kast aanwezig. Op deze verdieping bevindt zich ook de moderne badkamer (2007). De badkamer is voorzien van een tweede toilet, douche, wastafelmeubel, mechanische ventilatie en designradiator.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. De ruime overloop is voorzien van een dakraam en aansluiting voor de wasmachine en geeft toegang tot de vierde slaapkamer van ca. 11 m². Deze fijne kamer heeft een groot dakraam en daarnaast nog veel extra bergruimte.

LIGGING

De woning bevindt zich aan een autoluw zijstraatje van de Saffierstraat. Parkeren kan gratis in een van de vele parkeervakken aan de Saffierstraat. Direct voor de woning ligt een speeltuin. Heerlijk rustig en kindvriendelijk wonen en toch alle voorzieningen dichtbij. Binnen enkele minuten rij je de ringweg op of pak de bus die vlakbij stopt.

BIJZONDERHEDEN

- Gedeeltelijk nieuwe HR++ beglazing (2024);
- HR combiketel, type Intergas Hre, bouwjaar 2018;
- Nog gedeeltelijke SNN subsidie beschikbaar;
- Voorkeur aanvaarding 1 mei 2024;
- Energielabel D

Ervaar het comfort van deze perfecte gezinswoning zelf en neem contact met ons op voor een bezichtiging.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen