Vuursteenstraat 46 GRONINGEN

Vuursteenstraat 46 GRONINGEN

vraagprijs € 369.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 113 m2 -

vraagprijs

€ 369.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 369.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Laat je verrassen door deze moderne EENGEZINSWONING met zonnige tuin en overkapping in de directe nabijheid van een waterrijk natuurgebied. Ideaal om te ontspannen en te ontkomen aan de drukte van de dag. Dit biedt het Westpark: een 25 hectare groot parkgebied met daarnaast het Roege Bos. Rust, ruimte en kwaliteit van wonen sluiten hier naadloos op elkaar aan. Nieuwsgierig? Wij leiden je graag rond! Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een bezichtiging.

Deze jonge woning in de nieuwbouwstrook Eelderzoom is goed onderhouden en instapklaar. Kenmerkend zijn de grote raampartijen, waardoor elk vertrek een heerlijke lichtinval heeft. Door de uitstekende isolatie (energielabel A) en de aanwezige zonnepanelen heb je bovendien lage energiekosten. Het verrassende van deze woning is dat het meer over de breedte is gesitueerd, wat zorgt voor een ruime woonkamer én tuin. De brede voortuin en achtertuin bieden veel mogelijkheden: parkeren op eigen terrein met voldoende ruimte voor twee auto’s, meerdere zonnige terrassen en een ruime berging.

Indeling begane grond:

Entree/ruime hal, trapkast met veel bergruimte. Er is een modern, vrij hangend toilet met fontein en meterkast. De woonkamer van circa 43m² is tuingericht en voorzien van een 9 meter lange glaspui met openslaande deuren naar de op zuidwesten gelegen zonnige tuin. Deze beglazing in combinatie met de openslaande deuren geeft een enorme ruimtebeleving! De open keuken in hoekopstelling heeft een lichte, moderne inrichting en is voorzien van complete inbouwapparatuur. Het keukenblok is voor het raam langs geplaatst, wat een fraai uitzicht op de straat biedt.

Verdieping:

Speelse overloop, grote en praktische wasruimte met cv-opstelling, drie ruime slaapkamers van respectievelijk 18, 9 en 8.7 m² voorzien van laminaatvloeren en grote raampartijen. De in 2019 vernieuwde badkamer is voorzien van een royale inloopdouche, moderne wastafelmeubel met brede wastafel, designradiator en een tweede toilet.

Bijzonderheden:
- Zeer energiezuinig, door uitstekende isolatie (energielabel A)
- 9 nieuwe zonnepanelen, met een geschatte jaaropbrengst van 2800 kWh
- Veel lichtinval door grote raampartijen
- Begane grond voorzien van onderhoudsvrije PVC vloer en vloerverwarming
- de ramen aan de tuinzijde zijn voorzien van screens
- Bosch vaatwasser (2020)
- Gratis en voldoende parkeergelegenheid in de straat
- Afgesloten doorgang achterom

Kortom: de buurt is geschikt voor jong en oud. Het autoluwe karakter van de wijk maakt deze erg gezinsvriendelijk. Het winkelcentrum van Vinkhuizen ligt op loopafstand en naar het centrum van Groningen fietst je in circa 10 minuten. Met het Westpark en het Roege Bos om de hoek loop je ook zo de natuur in. Tevens zijn er meerdere speeltuinen en sportvelden.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen